For English: Click here

15 Kasım 2009 Pazar

BOSNA’YI DİREKLER DURDURDU!

Sürprizlerin takımı Bosna’yı dün gece Lizbon’da kale direkleri durdurdu. 1-0’lık yenilgiye rağmen Bosna’nın baraj maçlarını geçme için umudu hala var.

Bosna maça hızlı başladı. 6. dakikada Misimoviç’in sert şutu az farkla direğin üstünden çıktı.

Bu pozisyondan Misimoviç’in kullandığı kornet atışını değerlendiren İbriçiç’in dönen topunu Dzeko goleçevirmeye çalıştı ama Eduardo pozisyonda başarılıydı. Bosna’nın rakibine baskın oynadığı anlarda Portekiz’in sürpriz golü geldi. Defansın arkasında bir anlık boşluğu değerlendiren Portekizli stoper Alves altıpas’ın sol köşesinden topu kafayla Hasagiç’in kalesine gönderdi.

Bosna gole ardı ardına atakarla cevap verdi. Fakat, sonuç alamadı. 37. dakikada sarı kart gören Muratoviç Zenica’daki rövanş maçında oynayamayacak.

38. dakikada Salihoviç’in sert şutunu Eduardo kornere çeldi.

İkinci yarıda daha çok orta saha mücadelesi olarak geçti. 76. dakikada Dzeko gole çok yaklaşmıştı, ama şans Bosna’dan yana değildi.

Lizbon’daki iyi oyun, Bosna’nın hala şansı olduğunu gösteriyor.

(Dnevni Avaz)

1 yorum:

  1. portekiz burda en kotu berabere kalir. bosna takimi fazla buyutuldu. zaten kazanmak zorunda olacaklari icin stresli baslicaklar. kaldiramazlar bence. zenica stadi da stad degil kardesim. yazik oluyo o kadar yol gidiyoruz.

    YanıtlaSil